FIPROS A/S   |   Rybergsvej 1, 5631 Ebberup   |   Find ​os på kort​

denmark​   united-kingdom

Ingredienser &

færdigpakkede fødevarer

siden 1992

Velkommen til FIPROS A/S og FIPROS AB​.

FIPROS (Food Industry PROcessing Services) er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. Vi hjælper vores kunder på en række forskellige områder, såsom procesudvikling, test/opskalering, regulær produktionskapacitet (identisk eller komplementær til eget produktions set-up) samt general assistance og håndtering, hvis der opstår en ekstraordinær ”krise”-situation.

Virksomheden blev etableret i 1992 (”Danblends”) og skiftede i 2009 navn til ”Fipros” efter opkøb af et produktionsanlæg i Kågeröd, Sverige. Efter mange år med rent familie-eje er ejerskabet nu delt med en række betroede medarbejdere.

Vores kernekompetence er proces know-how, og vi har en passion for at løse de stillede opgaver, således at der fås veldokumenteret, effektiv og fleksibel produktion med fokus på fødevaresikkerhed.

Fipros ejer/producerer ikke egne brands, hvilket vi fremhæver som en væsentlig styrke, da vi dermed sikrer 100 % konfidentialitet og habilitet i forhold til vores kunders recepter, definerede produktions-flow, prioritering af produktionskapacitet mm.

Vores services omfatter en række forskellige teknologier indenfor spraytørring, fluid bed tørring, blanding, afsækning, formaling, kompaktering, enzymatisk fermentering samt diverse fyldnings- og pakningsmuligheder - populært plejer vi at sige, at vi kan pakke alt fra 0,5 gram til 1 ton.

Virksomheden er kendetegnet ved en konstant lyst til forandring og tilpasning til den efterspørgsel vi oplever fra kunderne. Er vi umiddelbart ikke i stand til at løse en opgave med de eksisterende procesanlæg er vi meget villige til at etablere det nødvendige i tæt dialog/partnerskab med kunden.

Vores kunder spænder i dag fra de helt store spillere i ingrediens/fødevare-branchen til små start-ups med innovative produktideer, hvilket giver et stort spand i den daglige produktion med store krav til effektiv procesadskillelse, hygiejneniveau, dokumentation og fleksibilitet. Vi har derfor f.eks. i vores HACCP-analyser og afledte produktionsinstruktioner meget stor vægt på rengøringskvalitet/adskillelse i forhold til allergener, mærknings - og eksportstatus samt naturligvis farve/lugt/smag. Vores digitale log-bøger sikrer dokumentation af oPRP’er og CCP’er for samtlige processer, herunder billeddokumentation af kritiske rengøringspunkter ved hver produktion.

Geografisk er ca. 70 % af vores kunder fra det nordeuropæiske/skandinaviske område, men deres produkter eksporteres generelt til alle dele af verden. Vi har mulighed for at producere indenfor en række certificerede mærkningsordninger (Økologi/Demeter/Kosher/Halal) og med både FDA og CNCA-godkendelser spænder produkterne fra sportsprodukter til USA til mælkepulver-produkter til Kina.

Vi ser en konstant stigende efterspørgsel på out-sourcing af produktionsteknologi/kapacitet, og vi har derfor stor tillid til, at vi i samarbejde med vores ca. 70 kompetente og dedikerede medarbejdere kan fortsætte vores vækst og udvikling af virksomheden til at forudse og adressere fremtidens skærpede krav til fødevareproduktion.

Fipros visualiserer sine målsætninger som en pyramide, hvor et stærkt fundament er udgangspunkter for en succesfuld forretning:

Disse 5 ledelsesprioriteringer er styrende for vores strategiske såvel som taktiske og operationelle beslutninger. Eksempelvis har vi gennemført væsentlige investeringer i robotter/automatisering af processer, hvilket understøtter såvel arbejdsmiljø (reduktion af løft), fødevarekvalitet (reduktion af risiko for kontaminering fra operatører) samt lønsomhed (reduktion af procestid plus 24/7 drift)​

DAN DIG ET INDTRYK AF FIPROS HERUNDER

spørgsmål til
vores ydelser?

Udfyld nedenstående​ formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi lever og ånder for
vores arbejdsområder 

FIPROS A/S

Rybergsvej 1, 5631 Ebberup

Tlf.: +45 64 74 22 88

E-mail: fipros@fipros.dk

CVR: 14252398

FIPROS Nutrition ApS

Rybergsvej 1, 5631 Ebberup

Tlf.: +45 64 74 22 88

E-mail: fipros@fipros.dk

CVR: 19568784

FIPROS AB

Stenhuggaregatan 32, 268 77 Kågeröd

Tlf.: +45 64 74 22 88

E-mail: fipros@fipros.dk

Reg.No: SE556775-8353

Kontakt

FIPROS - ingredienser og færdigpakkede fødevarer