FIPROS A/S   |   Rybergsvej 1, 5631 Ebberup   |   Find ​os på kort​

denmark​   united-kingdom

Rengøring &
Allergener

Fipros har mange års erfaring i høj fødevaresikkerhed og – kvalitet, og arbejder konstant på at hæve barren endnu mere, så vi fortsat er førende på området. Vores elektroniske produktions- og rengøringslogbøger med billeddokumentation af oPRP’er og CCP’er giver et meget stærkt fundament, hvor bl.a. rengøring af de kritiske rengøringspunkter kontrolleres med ATP-målinger. 

Der foretages kvartalsvise målinger af luftkvalitet og overfladehygiejne i samtlige produktionsrum og lagerafsnit (100+ checkpunkter) som dobbeltkontrol af indblæsningsfiltrenes effektivitet og af generel rengøringskvalitet. Fabrikkerne er designet med en lang række separate, affugtede produktionsrum, således at krydskontaminering med for eksempel allergener undgås, hvilket er grundlaget for et meget velimplementeret allergen management system. 

Endelig er samtlige medarbejdere uddannet i brug af rengøringsmidler, anvendelse af de mest hensigtsmæssige rengøringsmetoder og -redskaber (farvekodede) samt i generel hygiejneforståelse.​

spørgsmål til
vores ydelser?

Udfyld nedenstående​ formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi lever og ånder for
vores arbejdsområder 

I 1992 startede selskabet under navnet DAN BLENDS som lønarbejdsvirksomhed indenfor fødevarer og farmaceutiske produkter. I foråret 2009 udvides produktionen ved køb af en fabrik i Kågeröd, Sverige.

I dag efter mange år med stadig vækst og fokuseret teknisk udvikling er FIPROS koncentreret om at  processere ingredienser  og færdigpakkede fødevarer.​

Om Fipros

Rybergsvej 1, 5631 Ebberup 

Tlf.: +45 64 74 22 88

E-mail: fipros@fipros.dk

CVR: 14252398

Stenhuggaregatan 32, 268 77 Kågeröd

Tlf.: +45 64 74 22 88

E-mail: fipros@fipros.dk

Reg.No: SE556775-8353

Kontakt

FIPROS - ingredienser og færdigpakkede fødevarer