FIPROS A/S   |   Rybjergsvej 1, 5631 Ebberup   |   Find ​os på kort​

denmark​   united-kingdom

vi servicerer ​gerne alle
fødevareproducenter

​Siden 1992 har der været udviklet og optimeret en meget lang række af produktionsprocesser på Fipros – og passionen for dette er blevet en væsentlig del af firmaets kultur. Der er derfor en meget stor know-how omkring fødevareprocesser og kombinationer af disse, som vores kunder kan trække på, hvis der ønskes gennemført test/opskalering eller konkret fuldskala produktion. Viser det sig, at vi på nuværende tidspunkt ikke har det korrekte/nødvendige procesudstyr til at løse opgaven, er vi altid meget fleksible og villige til at indgå i en konkret dialog omkring indkøb/installation af dette, hvis den foreliggende business case er interessant. Generelt vil vi meget gerne indgå i partnerskab med fores kunder, da vores helt fundamentale tilgang er, at der skal være god balance og gensidighed i alle forretningsaftaler, for at der er basis for langsigtet vækst. Vi beskæftiger os ikke med produktudvikling, da det principielt kan give væsentlige udfordringer i forhold til den konfidentialitet vi lover (og 100 % håndhæver) overfor kundernes recepter.

spørgsmål til
vores ydelser?

Udfyld nedenstående​ formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi lever og ånder for
vores arbejdsområder 

I 1992 startede selskabet under navnet DAN BLENDS som lønarbejdsvirksomhed indenfor fødevarer og farmaceutiske produkter. I foråret 2009 udvides produktionen ved køb af en fabrik i Kågeröd, Sverige.

I dag efter mange år med stadig vækst og fokuseret teknisk udvikling er FIPROS koncentreret om at  processere ingredienser  og færdigpakkede fødevarer.​

Om Fipros

Rybergsvej 1, 5631 Ebberup 

Tlf.: +45 64 74 22 88

E-mail: fipros@fipros.dk

CVR: 14252398

Stenhuggaregatan 32, 268 77 Kågeröd

Tlf.: +45 64 74 22 88

E-mail: fipros@fipros.dk

Reg.No: SE556775-8353

Kontakt

FIPROS - ingredienser og færdigpakkede fødevarer